انواع رستوران - مواد خوراکی

کلید واژه: انواع رستوران – مواد خوراکی

پشتیبانی: 88852377-021

انواع رستوران

کلید واژه: انواع رستوران – مواد خوراکی

رستوران و مواد خوراکی در تمام دنیا به شکل های خاصی در مکان های مخصوص سرو می شوند که به این مکان ها بسته به نوع فرهنگ در آن منطقه نام هایی برای آن ها در نظر گرفته می شود و رفته، رفته این نام ها انحصاری شده و اکنون مردم به صورت عادی با گفتن نام اختصاصی آن ها منظور خود را از نوع علاقه به خوراکی اعلام می کنند.

انواع رستوران - مواد خوراکی
انواع رستوران – مواد خوراکی

حال در این قسمت قصد داریم تا شما را با تعدادی از این مکان ها که در نوینک نیز به آن اشاره شده و در دسته بندی های آن آمده  آشنا می کنیم، آگهی های این دسته بندی در نوینک به صورت کامل آمده که به شرح ذیل می باشد.

  1. تهیه غذا و کترینگ
  2. رستوران ایرانی
  3. رستوران زنجیره ای
  4. فست فود
  5. رستوران سنتی
  6. رستوران فرنگی
  7. رستوران گیاهی
  8. رستوران دریایی
  9. طراح رستوران
  10. قهوه خانه سنتی
  11. کبابی
  12. طباخی
  13. پیتزا ساندویچ
  14. کافه بستنی
  15. کافی شاپ
  16. آش و حلیم فروشی
  17. آبمیوه و بستنی
  18. تجهیزات رستورانی

در ادامه اشاره ای کوچک از مواد بالا خواهیم داشت.

تهیه غذا و کترینگ

واژه کترینگcatering” یک واژه انگلیسی است که به معنای آماده کردن و طبخ غذا در یک محل و سرو آن غذا در محلی دیگر است. به این صورت که غذا و نوشیدنی و تمام مخلفات آن در مکان های مشخصی طبخ و آماده سازی می‌شود و در مکان های مورد نظر سرو می‌شود.

صنعت کترینگ امروزه جایگاه خاصی در بین مشتریان پیدا کرده است و باعث شده سرویس دهی مهمانی ها، مجالس و ارگان ‌ها بسیار ساده شود و همچنین پذیرایی و سرو غذا در میهمانی ها و مجالس به بهترین و منظم ترین شکل صورت گیرد. کترینگ ‌ها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن ‌ها بر اساس نیاز کاربران و مصرف کنندگان غذا را آماده سازی و طبخ می‌کنند و معمولا به صورت پیک به دست مصرف کننده می رسد.

لینک مشاهده تهیه غذا و کترینگ ها در تهران

رستوران ایرانی

غذا خوری یا رستوران به مکانی گفته می‌شود که در آن غذاهایی متناسب با آن منطقه یا نسبت به سلیقه رستوران دار عرضه می‌گردد و در همان مکان قابلیت میل کردن آن می‌باشد. از همین رو هر چه یک رستوران از کیفیت غذا، تمیزی، پرسنل، مدیریت، چیدمان مناسب و عوامل مختلف دیگر بهره مند باشد در موفقیت و شهرت رستوران در آن شهر تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت.

رستوران ‌ها جزو اصولی ‌ترین نهادها برای هر کشور و فرهنگی در جهان هستند. شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت حتی اقتصادی و یا سیاسی می‌پردازند، به انقلاب فرانسه بر می‌گردد.

کلید واژه: انواع رستوران – مواد خوراکی

لینک مشاهده رستوران  ایرانی در تهران

رستوران زنجیره ای

عبارت رستوران زنجیره ای تبدیل به نماد زندگی مدرن و ماشینی شده است. جف آردر می ‌گوید: ما در زمانـه ‌ای زندگی می ‌کنیم که پیتزا زودتر از نیـروی پلیـس به خانه ‌هایمان می ‌رسد. نسل حاضر دنیا را نسل رستوران زنجیره ای می نامنـد.

اما رستوران زنجیره ای به شکل امروزی دقیقا در هفتم جولای 1913 و در نیویورک به وجود آمده است. در آن روز رستورانی با نام “اتومات” در نیویورک افتتاح شد که در واقع نوعی کافه ‌تریا بود. آن ها غـذاهای از پیـش آماده را در محفظـه ‌های گـرم ‌کننـده ی شیشـه‌ای قـرار می ‌دادنـد و مشتـریـان از طریـق دستـگاه ‌های سکـه ‌ای اقـدام به خریـد غذاهای مورد نظر می‌ کـردند. اتومات خیلی زود شعبـات متعـددی در گوشـه و کنـار آمریکا افتتاح کرد و 20 سال بی ‌رقیـب باقی ماند.

لینک مشاهده رستوران زنجیره ای در تهران

فست فود

فست فود یک واژه ی انگلیسی یا غذای فوری عنوانی می باشد برای غذاهایی که به سرعت طبخ و آماده می‌ شوند. انواع ساندویچ به ویژه همبرگر از فست فودها رایج هستند. فست فود معمولا در مورد غذاهای خانگی به کار نمی‌رود. بلکه بیش تر اشاره به غذاهایی می‌کند که در رستوران ‌ها به صورت سریع تهیه می‌شوند.

نیاز به سرخ کردن در اکثر فست فودها، استفاده بیش از حد انواع سس های چرب و استفاده کمتر از سبزیجات منجر به چاقی، کمبود برخی از ویتامین ‌ها و املاح، ناراحتی‌های گوارشی و در نهایت بیماری‌ های قلبی عروقی در افراد می ‌شود.

نکته مهم این است که مصرف طولانی مدت فست فودها مجموعه ‌ای از مشکلات را به دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن وارد می‌کند و برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم در بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است که سبب تغییرات در چربی خون می‌شود. نبابراین می باسیت در مصرف غذاهای فست فودی در تمامی وعده ها استفاده نشود.

لینک مشاهده فست فود در تهران

انواع رستوران - مواد خوراکی
انواع رستوران – مواد خوراکی

رستوران سنتی

سفره خانه که گونه ای از غذا خوری یا رستوران ایرانی است که در آن غذاهای اصیل و سنتی ایرانی طبخ و ارائه می گردد. اما در تعریف سفره خانه به همین جمله بسنده نکنیم، در حقیقت سفره خانه ها نماد هویت تاریخی و فرهنگی ایران که از دیر باز تاکنون بوده است و با مفاهیم اجتماعی مختلفی گره خورده است. نقالی و شاهنامه خوانی از فرهنگ های زیبای سفره خانه ای قدیم ایران بوده است که متاسفانه در این ایام زیر دود قلیان محو و به فراموشی سپرده شده است.

مطمئنا احیای سفرخانه های ایرانی باعث جذب گردشگر و شناخت بیشتر هویت ایرانی و آشنایی با مرام و مسلک مردم در روزگاران قدیم خواهد شد.

کلید واژه: انواع رستوران – مواد خوراکی

لینک مشاهده رستوران سنتی در تهران

رستوران فرنگی

امروزه یکی از تفریحات مردم مخصوصا نسل جوان رفتن به رستوران است. بر خلاف نسل قبل که غذای خانه را به همه چیز ترجیح می دادند، ما رستوران گردی را یک تفریح دلپذیر می دانیم و برای ملاقات های دوستانه خود معمولا یک رستوران را انتخاب می کنیم. از آن جایی که تنوع طلبی هم یکی از ویژگی های نسل جدید است، امتحان کردن غذاها و طعم های جدید می تواند بسیار لذت بخش و هیجان انگیز باشد.
به همین دلیل تعداد رستوران هایی که غذاهای خارجی سرو می کنند روز به روز بیشتر می شود. رستوران های  فرنگی  در ایران عبارتند از چینی، هندی، تایلندی، کره ای، لبنانی، ترک و ایتالیایی که در تهران نمونه های زیادی از آن را مشاهده می کنید.

لینک مشاهده رستوران های فرنگی در تهران

رستوران گیاهی

دنیای امروزه تغییرات بسیاری در سبک زندگی افراد جوامع مختلف رخ داده که یکی از آن ها کنار رفتن غذاهای پر حجم حیوانی و جایگزین شدن انواع غذاهای گیاهی است. به افرادی که این سبک از زندگی را انتخاب کرده اند وگانیسم می گویند، وگانیسم یک روش زندگی است که با حذف هر نوع محصول حیوانی چه در تغذیه و چه در جنبه های دیگر زندگی همراه است.

افراد برای این گرایش دلایل مختلفی دارند اما پایه و اساس این روش به رعایت حقوق حیوانات، حفاظت از محیط زیست و حفظ سلامتی ختم می شود. جالب است بدانید که برای این دسته افراد رستوران هایی نیز در سطح شهرها فراهم آورده شده که آن ها هم بتوانند ساعاتی را در بیرون همانند سایرین از خانه غذا سرو کنند.

لینک مشاهده رستوران گیاهی در تهران

کلید واژه: انواع رستوران – مواد خوراکی

رستوران دریایی

غذاهای دریایی، از نظر خاصیت و ارزش غذایی، یکی از بهترین خوراکی ‌ها در سراسر جهان به ‌حساب می‌آیند. از انواع غذای دریایی می ‌توان به ماهی، میگو، خرچنگ، خاویار و سایر موارد اشاره کرد. هر یک از این گروه ‌های غذایی، دارای میزان زیادی پروتئین، املاح و ویتامین ‌ها هستند که می‌توانند بخش عمده از نیازهای هرم غذایی را تأمین کنند. برای مثال ماهی ‌ها که منبع بسیار غنی از اسیدهای چرب امگا 3 می باشند نکته مهم این که اسیدهای چرب امگا 3 برای بدن بسیار مفید هستند.

ماهی‌ ها دارای میزان قابل‌ توجهی پروتئین و املاح مورد نیاز بدن هستند، پس از ماهی، میگو یکی از مهم ترین غذای دریایی به ‌حساب می‌آید. میگو از گروه غذایی گوشت سفید است که میزان بسیار کمی کالری و چربی اشباع‌ شده دارد. میگو ها رنگ‌های مختلفی مثل خاکستری، صورتی و زرد دارند. ویتامین ‌ها و املاح مورد نیاز بدن به ‌آسانی در میگو یافت می‌شوند. میگو دارای املاح سلنیوم است که برای جلوگیری از ابتلا به سرطان مفید است، همچنین این خوراک دریایی دارای میزان زیادی پروتئین و چربی کم است.

نکته قابل ‌توجه در مورد میگو و خرچنگ این است که محققان دریافته ‌اند که مصرف بیش از اندازه این دو ماده غذایی، ممکن است حساسیت‌ هایی مثل تحریک ‌های پوستی، کهیر، خارش و مشکلات تنفسی را برای مصرف‌ کننده‌ ها به وجود آورد، بنابراین بهتر است که در هر هفته، یک الی دو وعده از خرچنگ یا میگو تغذیه شود. در کنار میگو و خرچنگ و دیگر غذاهای دریایی خاص، ماهی متنوع ‌ترین خوراکی دریایی است که این تنوع به موقعیت مکانی دریاها بستگی دارد.

لینک مشاهده رستوران دریایی در تهران

طراح رستوران

نقش اصلی یک معمار رستوران در زمینه طراحی رستوران تهیه یک سری نقشه و اسناد موثق است، برای اینکه هدف اصلی از طراحی رستوران را در درجه اول به خوبی روشن کند. اینکه رستوران و تمامی اجزای آن از قبیل، راه ‌های دسترسی به رستوران، کدهای ساختمانی، مجوزهای شهرداری باید به چه صورت باشند جزوء کار طراح خواهد بود.

یک طراح فقط در کار رسم نقشه و اجرای رستوران دخیل نیست، بلکه وی با فروشندگان مواد و متریال ساخت، مشاوران مختلف ساخت و ساز ارتباط موثر را برقرار می‌کند. طراح رستوران تنها کسی است که چشم اندازی روشن از نحوه اجرای و پایان کار رستوران در اختیار شما قرار می‌دهد. او به خوبی با نحوه برقراری ارتباط و معامله با واسطه‌ گرهای کالاهای ساختمانی آشناست.

طراحان رستوران ساخت رستوران را با برنامه ریزی مشخص و به صورت مرحله به مرحله انجام می دهند. از همان ابتدای شروع ساخت رستوران تا انتهای کار، معمار اولین و در نهایت آخرین فردی است که در تیم ساخت و ساز در کنار شما خواهد بود.

لینک مشاهده طراح رستوران در تهران

انواع رستوران - مواد خوراکی
انواع رستوران – مواد خوراکی

قهوه خانه سنتی

قهوه خانه یکی از مکان های سنتی بود که نیاز مردم آن را در جامعه پدید آورد. البته این را هم بگویم که پیش از این که قهوه خانه به صورت یک نهاد عمومی اجتماعی در جامعه به وجود آید، در دربارهای صفوی وقاجار بیوتاتی به نام آبدارخانه و قهوه خانه وجود داشتند که در آن ها انواع شربت ها و عرقیجات و نوشیدنی ها را تهیه می کردند و به درباریان و میهمانان خارجی و داخلی عرضه می کردند.

یکی از نوشیدنی ها نیز در آبدارخانه های دربار قهوه بود. در آغاز، قهوه پزی و قهوه نوشی در ایران عمومیت نداشت و مخصوص درباریان و رجال مملکتی بود. پادشاهان صفوی و قاجاری قهوه چی و قهوه چی باشی داشتند که از منصب های درباری به شمار می رفتند. کم‌کم قهوه خانه به محیط بیرون از دربار و به خانواده های اشرافی و اعیانی راه یافت و قهوه نوشی در جامعه و میان مردم شکل گسترده تر یافت.

لینک مشاهده قهوه خانه سنتی در تهران

کبابی

بوی كباب همیشه آدم را بدجوری وسوسه می‌كند و كمتر كسی می‌تواند از این غذای خوشمزه دل بكند. رستوران ‌های مختلف و مشهوری هستند كه كباب ‌های درجه یك هم تحویل تان می‌دهند اما در خانه هم می‌توانید با تهیه ابزار مناسب به كبابخوری فكر كنید و غذایی سالم‌ داشته باشید.

خوردن كباب همراه با چلو كره و مخلفاتی چون گوجه كبابی، ریحان و سماق از ابتكارات ایرانیان است كه البته اصل و نسب آن به آشپزخانه دربار شاهان ایرانی به ‌ویژه ناصرالدین شاه باز می‌گردد. وقتی ناصرالدین شاه به مقام پادشاهی رسید تعدادی آشپز را با خود به تهران آورد كه در پخت كباب وارد بودند. در آن زمان اهالی دربار بیشتر عادت داشتند كباب را با نان بخورند اما كم‌ كم برنج هم به یک پای ثابت بشقاب ‌های كباب تبدیل شد تا این غذای خوشمزه ایرانی كامل شود.

کلید واژه: انواع رستوران – مواد خوراکی

لینک مشاهده کبابی در تهران

طباخی

به طور کلی، خوردن غذاهای محلی، حال و هوای خاص خودشان را دارند. برای مثال کباب بناب، دیزی و آبگوشت اصیل ایرانی و حتی قورمه سبزی، از غذاهای تند مصرف ایرانی هستند که طرفداران بسیار زیادی در سراسر کشور دارند. جگر و کله پاچه دو غذای قدیمی هستند که از گذشته تا به امروز، نسل به نسل شهرت خود را حفظ کرده است.

خوردن جگر و دل و قلوه صبح اول صبح یا رفتن برای خوردن کله پاچه آن هم پنج صبح با دوستان، حال و هوای خاصی دارد. حالا سوال اینجاست که این کله پاچه چیست و چرا طرفداران بسیار زیادی دارد. کله پاچه یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی با روش های مختلفی تهیه و طبخ می شود. امروزه طباخی های بسیار زیادی در سراسر ایران، این غذای چرب و پر انرژی را تهیه و طبخ می کنند.

لینک مشاهده طباخی در تهران

پیتزا ساندویچ

کم نیستند کسانی که هر روز ناهار را در سر کار و یا حتی منزل با ساندویچ و پیتزا برگزار می کنند. بی آنکه بدانند این محصول چه داستانی دارد.

ساندویچ و فرهنگ ساندویچ خوری محصول دوران مدرن است گر چه نشانه هایی از آن در تاریخ نیز وجود دارد اما به تبع آن کار بیشتر و فراغت کمتر باعث شد که غذای سریع فست فود برای خود جایگاه ویژه ای پیدا کند.

اما جدا از این مباحث خوشمزه بودن این نوع غذا باعث همه گیری آن در جوامع مختلف شده است، گر چه ساندویچ توان آن را داشته است که با غذاهای فرهنگ ها و ملت های گوناگون خود را وفق دهد.

به عنوان مثل برندهای معروف فست فود مثل مک دونالد برگر کینگ و کی اف سی حتما در منوی خود در کشورهای صاحب فرهنگ غذایی چند ساندویچ با غذاهای بومی منطقه دارند اما ایران کشور ما در زمره یکی از تولید کنندگان خوب سوسیس و کالباس است. این محصولات حتی از طرف ایرانیان ساکن خارج کشور به کشورهای اروپایی برده می شود.

لینک مشاهده پیتزا ساندویچ در تهران

کافه بستنی

روزگاری کافه‌ ها تعدادشان کم بود و بیشتر محلی برای جمع شدن روشن فکرها به حساب می‌آمدند، اصلا خیلی از جریانات و حتی مبارزات سیاسی و اجتماعی و مدنی از همین کافه‌ ها و قهوه‌ ها مثل کافه لوقانته شروع شد. کافه ‌ها هم که برای نوشیدن قهوه و کیک بودند و شاید بستنی.

لینک مشاهده کافه بستنی در تهران

کافی شاپ

امروزه ایده قهوه خانه شما را به یاد یک جای دنج با مبل هایی برای لم دادن که قهوه های خوشمزه و اسپرسو سرو می کند و شما در آن قهوه خود را جرعه جرعه مزمزه کرده و می نوشید می اندازد. تاریخچه قهوه خانه به صدها سال پیش باز می گردد و قطعا در طی سال ها تغییراتی کرده است. در ادامه این مطلب ما خواهیم دانست کافی شاپ چیست و تاریخچه قهوه خانه چه می باشد. شما هم چنین می توانید با مراحل راه اندازی کافی شاپ و تجهیزات کافی شاپ آشا شوید.

تفاوت کافه و کافی شاپ در چیست؟

کافه و کافی شاپ درکلمه کاملا شبیه بهم اند که ممکن است شما با خود فکر کنید که این صرفا خلاقیت در واژه پردازی یا بازی با کلمات است اما واقعیت امر این است که این ها تفاوت بسیاری از لحاظ مواد غذایی سرو شده و منو ، دکور و غیره دارند و هر دو هویت خود را از دور هم جمع شدن دو یا چند نفره و لذت بردن از مزه های مختلف و موسیقی ملایم و… بدست آورده اند. روز به روز کافه و کافی شاپ در تلاش اند تا با آفرینش فضایی مناسب تر بیشتر و بیشتر به هویت آرمانی کافه و کافی شاپ نزدیک شوند. در ابتدای این محتوا به تفاوت بین کافه و کافی شاپ خواهیم پرداخت که لازم به ذکر است در این مورد نظرات متعددی وجود دارد.

لینک مشاهده کافی شاپ در تهران

آش و حلیم فروشی

هر سال در ماه رمضان بازار فروش‌ آش و حليم حسابی داغ می ‌شود. امسال قيمت هر كيلو گرم آش و حليم در خيابان‌ های پايتخت ١٠ هزار تومان است. رييس اتحاديه كباب، حليم و غذای سنتی تهران، قيمت مصوب هر كيلوگرم حليم درجه‌ يك را ١٠ هزار تومان و هر كيلوگرم حليم درجه٢ را ٩ هزار تومان اعلام كرد.

اين در حالي است كه بر اساس گزارش ميدانی، قيمت فروش آش و حليم در مغازه‌ های مختلف پايتخت يكسان است و هر كيلو حليم يا آش حداقل ١٠ هزار تومان فروخته می ‌شود. قيمت هر كيلو گرم‌ آش شله قلمكار پارسال ٧٥٠٠ تومان، هر كيلو گرم آش رشته٧٠٠٠ تومان و هر پرس انواع‌ آش ٥٠٠٠ تومان بوده است. بر اين اساس به نظر می ‌رسد قيمت انواع آش امسال با افزايش ١٠ تا ١٥ درصد همراه نبوده و قيمت هر كيلو آش شله‌ قلمكار و رشته امسال ٢٠ درصد افزايش پيدا كرده است كه با درصد ذكر شده توسط رييس اتحاديه همخوانی ندارد. قيمت هر پرس انواع آش هم از ٥٠٠٠ تومان به ٨٥٠٠ تومان رسيده كه نشان‌ دهنده افزايش ٧٠ درصدی نسبت به قيمت ‌های اعلامی در سال گذشته است.

لینک مشاهده آش و حليم فروسی در تهران

آبمیوه و بستنی

آبمیوه یکی از بهترین ‌ها است که با در اختیار داشتن املاح و ویتامین ‌ها، ضمن رفع عطش، بخش قابل توجهی از نیاز بدن به ویتامین ‌ها را تأمین می ‌کند و پزشکان نیز مصرف روزانه آن را توصیه می کنند.
در دهه‌های اخیر به موازات افزایش آگاهی ‌مردم نسبت به بهداشت عمومی‌ و اهمیت یافتن مسئله حفظ سلامت، مصرف سرانه انواع آبمیوه طبیعی نیز به طور مرتب افزایش یافته است.

انواع آب میوه:

آبمیوه ها به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند

  1. آبمیوه های صد درصد طبیعی
  2. نکتارها
  3. نوشیدنی های میوه ای

آبمیوه ‌هایی که به‌ صورت باز در آبمیوه‌ فروشی‌ ها ارایه می‌شود، مواردی مثل پاستوریزاسیون را در فرآیند تولید ندارند ولی در مورد آنها 2 نکته بسیار حایز اهمیت است که باید آن را مورد توجه قرار داد.

لینک مشاهده آبمیوه و بستینی در تهران

تجهیزات رستورانی

طی سال های اخیر صنعت خوراک و رستوران داری در کشور ما رشد فزاینده ای را تجربه کرده است و در شهرهای بزرگ شاهد هجوم مردم به رستوران ها هستیم.

علاقه ی روز افزون مردم به گذران وقت در رستوران ها باعث شده تا رقابت شدیدی بین رستوران ها شکل بگیرد.

این رقابت رستوران ها را وادار می کند تا با ارائه متدهای به روز سعی کنند تا نظر مردم را جلب نمایند. لوازم و تجهیزات حرفه ای، رستوران ها را در مسیر پیشرفت و سود بیشتر قرار می دهد خط پخت اصطلاحی است که به مجموعه تجهیزات حرارتی پخت و پز از قبیل گاز، گریل، سینی پخت و… اطلاق می شود.

در امر خرید تجهیزات فوق می بایست دقت لازم صورت گیرد تا تجهیزاتی خریداری شود که بتواند در بالا رفتن راندمان کاری رستوران موثر باشد.

کلید واژه: انواع رستوران – مواد خوراکی

لینک مشاهده تجهیزات رستورانی در تهران

و اما ما در نوینک انواع گروه رستوران ها و غذا خوری ها در تهران را به صورت منطقه ای ثبت و آگهی آن در به صورت اینترنتی و اپلیکیشن نوینک در دسترس کاربران قرار می دهیم. مدیران و مجموعه داران در این حوزه می تواند با مراجعه در قسمت ثبت آگهی نوینک و ضمن گرفتن مشاوره از مشاورین نوینک آگهی خود را ثبت و در کمترین زمان ممکن وب سایت نوینکی خود را دریافت کنید.

نوینک یک هدف، هزاران انتخاب

1 دیدگاه دربارهٔ «انواع رستوران»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.